Molinillo - Salt Kvarn

Molinillo - Salt Kvarn

Art.nr. SI2029
Minsta antal: 2 st

Molino, vårt salt framställt speciellt för användning i en kvarn ("molinillo" på spanska), är SAL de IBIZAs grovaste salt. Precis som våra andra produkter torkas Molino endast under solen och bryts sedan ner till mindre kristaller som är redo att användas i kvarnen.

Liksom våra andra helt naturliga salt behåller Molino en del av sin ursprungliga fuktighet, vilket innebär att det reagerar med alla metaller, även den finaste rostfria stålet. Av den anledningen insisterade vi på en saltkvarn med en keramisk malningsenhet. För att även eliminera behovet av en horisontell metallaxel valde vi dessutom en modell med "heads-up", vilket gör att saltkristallerna faller direkt ner i malningsmekanismen.

Vår Molinillo saltkvarn ger dig den perfekta doseringen av vårt särskilt milda, fräscha och fantastiskt smakrika salt. Kvarnens behållare är gjord av glas och tål maskindisk. Den högkvalitativa keramiska malningsmekanismen är innesluten i en topp av naturligt bokträ.

Pris 459,00 kr

Antal

Totalt pris kr


Prisspecifikation
Adelante

FORTSÄTT!

Eller Adelante som man säger på spanska. Adelante FORTSÄTTER att leta nya produkter som ska tilltala smaklökarna. Adelante FORTSÄTTER att sätta miljön i fokus och hålla oss till ekologiska produkter i största möjliga mån. Adelante FORTSÄTTER också att gynna lokala producenter i stor utsträckning och vi försöker att hela tiden komma med nya spännande produkter som ska väcka nyfikenhet och intresse utan att göra avkall på kvalitéten. Intresset för matlagning och bra råvaror har under de senaste åren exploderat och hemmakocken har blivit allt mer kräsen. Därför eftersträvar Adelante att sälja och lagerföra produkter som motsvarar dessa krav och förväntningar.


Visa samtliga produkter från Adelante
Volym/Vikt 110g
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.Liknande produkter

fr. 145,00 kr

Stilo
Salt och peppar Vätte på svamp, 2-pack H: 8-9cm

fr. 379,00 kr

Stilo
Salt & Pepparkvarn Qvarnholmen

fr. 230,00 kr

PF Concept
Kirkenes elektrisk salt- eller pepparkvarn

fr. 144,00 kr

PF Concept
Auro salt- och pepparkvarn

fr. 130,00 kr

MEC Profil
Set med salt- och pepparkvarn

fr. 208,00 kr

Exxent
Salt & Pepparkvarn 25 cm Natur